Juustoja ja taatelihilloketta





Vispel toi Lontoosta tuliaisiksi pitkään kypsytettyä, voimakasta cheddaria, luomua maalaischeddaria ja stiltonia sekä niiden kanssa nautittavaksi punajuuri-omenachutneytä. Monet naiset toivovat miehiltään koruja tai kukkeita parfyymejä, mutta minä olin aivan haltioissani juuston ja hikisukan hajuisesta yllätyksestä. Nautimme juustoja sellaisenaan taatelihillokkeen kera, teimme lämpimiä grillileipiä ja salaattia sekä stilton-parsakaalipiiraan.

Portviinissä hillotut taatelit
1 pss kuivattuja taateleita
1 appelsiini
1 dl portviiniä

Taatelit ja portviini laitetaan pieneen kattilaan. Appelsiininkuoresta otetaan kuorimaveitsellä muutama ohut siivu. Appelsiini halkaistaan ja mehu pursitetaan taateleiden ja portviinin joukkoon. Hilloketta keitellään hiljaisella tulella, kunnes neste on haihtunut ja koostumus sopivan tahmea. Appelsiininkuoret poistetaan ennen tarjoilua.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...