Kirsikkamisu
1 pkt valmista kakkupohjaa
1 dl erittäin vahvaa kahvia
2 rkl sokeria
200 g mascarponejuustoa
1 dl kuohukermaa
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 rkl Cointreau-likööriä
150 g kirsikoita
tummaa kaakakojauhetta
Valmiista kakkupohjasta otetaan muotilla, esimerkiksi purkin tai kulhon reunalla, annoskulhojen kokoisia ympyröitä. Kahvi maustetaan sokerilla ja annetaan jäähtyä. Kerma vatkataan vaahdoksi ja mascarpone nostelaan sen sekaan. Vaahto maustetaan sokerilla, vaniljasokerilla ja liköörillä. Kirsikoista poistetaan kivet. Tiramisut kootaan suoraan annoskulhoihin aloittamalla pohjalta: pohjalle asetetaan kakkupohja, joka kostutetaan reilusti kahvilla, päälle lusikoidaan vaahtoa ja ripotellaan kirsikoita. Seuraavat kerrokset jatketaan samaan tyyliin, kunnes annos on sopiva kulhoon ja syöjälle. Tiramisun on hyvä antaa maustua jääkaapissa pari tuntia ennen tarjoilua tai seuraavaan päivään. Tiramisut koristellaan kaakaojauheella ennen tarjoilua.