Sieniwokki
200 g naudan ulkofilettä
4 rkl ruokaöljyä
5 dl sieniä esim. punikkitatteja tai kangasrouskuja
3 valkosipulinkynttä
1 iso sipuli
2 porkkanaa
n. 200 g pala kaalia
3 rkl soijaa
1 rkl riisiviinietikkaa
1 rkl seesamiöljyä
1/2 tl chilijauhetta
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
Naudanfile suikaloidaan sopiviksi suupaloiksi. Valkosipuli ja sipuli hienonnetaan, sienet puhdistetaan ja suikaloidaan, porkkanat kuoritaan ja pilkotaan ja kaali suikaloidaan. Ruokaöljy kuumennetaan wokkipannussa. Lisätään lihat ja käännellään hetki. Lasketaan lämpöä ja listään sipulit ja jatketaan kuullottamista. Lisätään porkkanat ja kaali ja jatketaan kuullottamista vielä hetki. Lisätään mausteet ja annetaan tekeytyä hiljaisella tulella, kunnes liha on mureaa ja kasvikset pehmeitä. Tarjoillaan keitetyn riisin kera.